Back to Top
Vrijdag 24 Jan
86407 users - nu online: 1683 people
86407 users - nu online: 1683 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Hekken tegen buitenseks mogen dicht blijven


door Redaktie in Algemeen , 06 september 2008


De hekken die moeten voorkomen dat homo's 's nachts buiten seks hebben in de omgeving van de Hoornseplas en het Paterswoldsemeer in Groningen, mogen in de nachtelijke uren gewoon op slot blijven. Dat heeft de rechtbank in Groningen bepaald. Homobelangengroep Keelbos had voor de rechtbank geëist dat de hekken 's nachts werden geopend. De hekwerken zijn geplaatst door het meerschap Paterswolde. Het meerschap wilde hiermee een eind maken aan de nachtelijke ontmoetingen tussen homofiele mannen in het natuurgebied.

Homobelangengroep Keelbos was het hier niet mee eens en stapte naar de rechter. Volgens Keelbos is de maatregel in strijd met de Wet Gelijke Behandeling. De belangengroep overweegt nu een civiele procedure te starten. Eerder besloot het meerschap al de bosjes en struiken rond de twee wateren aan te wijzen als verboden gebied. Bezoekers die zich in de bossages begeven, kunnen sindsdien rekenen op een boete.

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Hekken tegen buitenseks mogen dicht blijven

Redaktie, in Algemeen op 12 september 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media