Back to Top
Zondag 05 Jul
86447 users - nu online: 1032 people
86447 users - nu online: 1032 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Gossip


door Redaktie in Media & entertainment , 19 juli 2008


Ter verstrooing en vermaak hierbij het lief en leed uit He-Ho en Bi-wereldje waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit...en het schept zo'n warme band... Het kan altijd nog erger moet je maar denken...

Ronaldo: geen seks met travestieten

De Braziliaanse voetballer Ronaldo is er ingeluisd. Enkele travestieten hebben gelogen toen ze vertelden dat de spits van AC Milan seks met hen had gehad en ook drugs had gebruikt tijdens een afspraak met hen in een Braziliaans motel, vorige week. Dat heeft de politie in Sao Paulo gisteren bevestigd.


Ronaldo heeft de prostituees wel ontmoet. Maar de Braziliaan weigerde te betalen toen hij ontdekte dat de vrouwen eigenlijk mannen waren. De prostituees waren hierover zo verbolgen dat ze een valse verklaring aflegden tegenover de politie, aldus politie-inspecteur Carlos Augusto Nogueira. In een eerste verklaring, na de ontmoeting op 28 april, hadden de prostituees gezegd dat ze seks hadden gehad met Ronaldo en dat hij een van hen had gevraagd om drugs te kopen voor hem. Ronaldo heeft die versie altijd ontkend. Hij voegde eraan toe dat een van de meisjes hem vervolgens chanteerde en geld vroeg om het verhaal uit de media te houden.


Hij zei dat hij de avond zelf al wilde betalen, maar toen bleek de prijs plots hoger dan aanvankelijk afgesproken. „Er was geen seks en geen drugs die nacht”, zei Nogueira gisteren. Hij zei dat de prostituees het verhaal hadden verzonnen om misbruik te maken van de bekendheid van Ronaldo. Een van hen wordt mogelijk vervolgd voor chantage en afpersing.

De zaak zorgde in Brazilië voor heel wat ophef, met grote verhalen in de kranten en filmpjes op internet. In een interview op de Braziliaanse televisie zondagavond trok Ronaldo, die hersteld van een knieblessure, het boetekleed aan. „Dit is het stomste wat ik ooit heb gedaan in mijn leven.” Hij zei beschaamd te zijn en bood de natie zijn excuses aan.

Geen beter vlees dan homo vlees

Een Britse man uit Leeds heeft zijn vriend,Damian Oldfield vermoord en vervolgens het lijk gedeeltelijk opgegeten. Anthony Morley, voormalig Mister GayUK in 1993, werd aangehouden op verdenking van moord en kannibalisme. Dat meldde Belga. Anthony Morley stapte met bebloede kledij een shoarmazaak binnen. Hij zei een moordenaar te zijn. "We dachten eerst dat hij een grapje maakte, maar zagen toen dat zijn kleren onder het bloed zaten," aldus een bediende van de zaak. De politie vonden in zijn woning gekookt vlees op het aanrecht. Tests wezen uit dat het vlees van menselijk komaf was. De geschokte agenten vermoeden nu dat Morley een deel van het vlees verorberde. Over de motieven van de dader is niets bekend, aangezien hij in de rechtzaal alleen wilde zeggen wat zijn naam en adres was.

'LaToya Jackson grondig verbouwd'

LaToya Jackson lijkt haar broer Michael achterna te gaan als het gaat om plastische chirurgie. Tijdens een promotiebijeenkomst in het Duitse München bleek dat de zangeres haar lichaam en gezicht overduidelijk had verbouwd. "Het lijkt erop dat de rampzalige gewoonte om jezelf te verbouwen in de familie zit", zo schrijft The Daily Mail vrijdag.
Volgens de Britse tabloid is het overduidelijk dat de 51-jarige in de voetsporen van haar jongere broer is getreden. Zo heeft LaToya haar neus flink laten aanpassen en haar gezicht laten straktrekken. Volgens de geruchten heeft de zangeres ook haar borsten laten vergroten. LaToya, die tijdens de bijeenkomst, een naveltruitje droeg met flink decolleté, had ooit forse kritiek op haar broers obsessie met plastische chirurgie.

Zij weet het aan het feit dat hun vader zich gewelddadig gedroeg. Michael zou vaak onder het mes zijn gegaan zodat hij niet meer op zijn vader zou lijken, zei ze toen. LaToya heeft altijd een tumultueuze relatie gehad met haar broer. Toen Michael werd beschuldigd van kindermisbruik in 1993 gaf ze publiekelijk aan dat die aantijgingen klopten.


Perez Hilton out acteur als homo

Perez Hilton (nee... dat is een andere Hilton) heeft op zijn website acteur Van Hansis geout als homo. Van Hansis speelt de rol van de homoseksuele tiener Luke Snyder in de dagelijkse soap 'As the World Turns'. Voor zijn werk in de serie kreeg hij vorige week een Daytime Emmy-award. Op zijn website koppelt de hollywoodblogger Perez Hilton de 26-jarige acteur met Broadway-artiest Tyler Hanes. Perez Hilton zegt zijn informatie te halen uit goede bron.


2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIEfeb 2020        lengte: 6 min.
Gossip

Redaktie, in Media & entertainment op 25 juli 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media