Back to Top
Vrijdag 24 Jan
86407 users - nu online: 1682 people
86407 users - nu online: 1682 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Pink Point - Cockring


door Eric Rozenboom in Columns & Opinie , 30 januari 2008

This article is also available in English


To The Point - Waar gebeurde verhalen vanuit Pink Point, de homo- en lesbo-infokiosk op het Homomonument. Zie http://www.pinkpoint.org

“Dit heeft toch ook met homo’s te maken,” was de openingszin waarmee een vrouw me aansprak. Verstrooid keek ik op van het tijdschrift dat ik aan het lezen was en volgde de blik van de vrouw naar een sleutelhanger met twee ♂♂. Bevestigend gaf ik antwoord.


“En dit,” sprak de vrouw verder, “is dit niet het bandje dat ze altijd dragen als het feest is en zo?”
Glimlachend keek ik de vrouw aan. “Nee lieve schat,” gaf ik antwoord, “dat is een sleutelhanger van Amsterdam, dat dragen ZE niet als het feest is.”

Het assortiment van Pink Point geeft soms hilarische momenten voor de meeste bezoekers. Zo stond er laatst een moeder aan haar dochter uit te leggen dat ons glijmiddel toch echt bedoeld was als haargel. Glimlachend of zelfs hard lachend lopen de meeste mensen langs de uitgestalde waar.

Hoewel de gemiddelde Nederlander niet meer opkijkt van een condoom, kan ik vertellen dat het fototoestel van een Aziaat niet lang in de tas blijft en er gretig foto’s worden genomen van condooms, kussende homopaartjes en natuurlijk de topper uit onze kiosk, het Delftsblauwe peper-en-zoutstel in de vorm van een penis met “Love from Amsterdam” erop.


Hoewel niet erg prominent in het zicht, tweede plank van onder, kan dit artikel toch altijd rekenen op veel aandacht en hoewel het een jaartje is weggeweest uit ons assortiment, is het op dit moment weer een veel verkocht artikel. Tja, wat kan ik ervan zeggen: seks verkoopt.

Dat lang niet altijd alle artikelen begrepen worden blijkt uit het volgende verhaal van een zeer gewaardeerd oud-collega. We hadden al een tijdje zwaar metalen cockringen in ons assortiment. De cockringen waren vervaardigd door een kunstenaar en gingen voor speciaal en uniek door. Erg prijzig en ze lagen al een tijdje op de plank. Tegen de kerst belde hij naar me op. Schaterlachend vroeg hij mij te raden wat hij had verkocht.

Ik wist dat het niet voor de hand zou liggen en moest het antwoord schuldig blijven. “Die vier cockringen die we hadden liggen.” Meteen kwam bij mij het beeld naar voren van iemand die een erg grote, lange zak moest hebben om er vier dikke cockringen omheen te wurmen, of iemand die onder de kerstboom wat anders wilde dan een flesje wijn en zijn vrienden wilde verassen met een cockring.

Proestend vertelde hij mij: “Ik heb ze verkocht als servetringen!” Ik zakte onderuit in mijn stoel. “Is het niet om je te bescheuren!” Inderdaad, de tranen rolden over mijn wangen. Er was iemand die deze kerst wel een heel speciaal diner had verzorgd... zonder het zelf te weten.
Vrolijk kerstfeest.

GERELATEERDMEER VAN ERIC ROZENBOOMMEEST GELEZEN VAN ERIC ROZENBOOM

Pink Point - Cockring

Eric Rozenboom, in Columns & Opinie op 05 februari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN COLUMNS & OPINIEIN NUMMER 196


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media