Back to Top
Zaterdag 18 Jan
86402 users - nu online: 1246 people
86402 users - nu online: 1246 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 6 min. Printervriendelijke Pagina  
Gossip


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 08 januari 2008
lengte: 6 minuten


Ter verstrooing en vermaak hierbij het lief en leed uit He-Ho en Bi-wereldje waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit...en het schept zo'n warme band... Het kan altijd nog erger moet je maar denken.

Beter laat dan nooit:
Qboy: Out Proud And Very Loud!!! Eindelijk in Nederland!!!

Dat we in Nederland jaren achter lopen weten we, dat de gayscene blijkbaar ook niet veel verder kijkt dan nodig is, we weten het. Dat Qboy al meer dan twee jaar geleden de cover van Gaynews sierde en voor Nederland ontdekte, we weten het, alleen de Nederlandse Gay-scene duwde liever de rolstoel van Willeke Alberti voort en miste daardoor een grote kans als eerste eens een keer wat nieuws op het podium te zetten en een jonger publiek aan te spreken.


Zeer succesvol in het hip-hop mekka Amerika... en dan ben je echt goed... veel gevraagd in de rest van Europa, maar eindelijk is ook Amsterdam wakker geworden. Voor meer info en foto's zie pagina 14 (GayNews 196) over het optreden op LOVEDANCE...

'Daniel Craig heeft mooiste lichaam'

Bond-acteur Daniel Craig heeft volgens Britten het mooiste lichaam ter wereld. Dat blijkt uit een onderzoek van het Britse fitnessbedrijf Premier Training waarover diverse buitenlandse sites maandag berichten. Hij versloeg hiermee rugbyster Jonny Wilkinson en acteur Brad Pitt, die de tweede en derde plaats innamen. Het beste vrouwenlijf behoort volgens de Britten aan pianiste en fotomodel Myleene Klass. Zij eindigde op de eerste plaats, voor actrice Halle Berry en zangeres Jessica Simpson.

De vierde en vijf positie bij de mannen werden ingenomen door Hugh Grant en David Beckham, en bij de vrouwen door Madonna en Sophia Loren. Vooral de laatste notering is opmerkelijk gezien de leeftijd van de 73-jarige Italiaanse filmvedette. Ook de lijst van mooie mannen kent een opmerkelijke krasse knar in de hoogste regionen: acteur Sean Connery (77) eindigde op de tiende plaats. Hij versloeg daarmee onder meer George Clooney, Jude Law en Robbie Williams, die buiten de lijst vielen.

Gordon verliefd op vrouw

Gordon heeft een vrouw ontmoet, met wie hij mogelijk een relatie wil beginnen. "Ik ga voor een persoon, en deze is heel bijzonder", zo laat de 39-jarige zanger en presentator weten. Gordon had in het verleden ook al eens relaties met vrouwen. Dat hij gevoelens heeft voor een vrouw, betekent overigens niet dat Gordon de herenliefde heeft afgezworen. Naast de vrouw in zijn leven, is er ook een 'prachtige Spanjaard' van wie Gordon erg gecharmeerd is. "Mijn moeder zei altijd: je moet twee ijzers in het vuur hebben." Aan wie de zanger uiteindelijk zijn hart verpandt, weet hij nog niet. "Ik ga dit keer rustig kiezen. Omdat ik niet nog een keer pijn wil lijden "Maar kiezen zal hij. "Zonder partner leven is voor mij geen optie."

Overigens heeft Gordon heeft dit weekeinde al zijn verplichtingen moeten afzeggen. Artsen hebben bij de zanger en presentator een hernia geconstateerd. Onduidelijk is hoe lang hij uit de roulatie is, is te lezen op zijn website. Hij ging vorige maand door zijn rug toen hij een glas champagne oppakte bij de galapremière van de Nederlandse komediefilm 'Alles is liefde', maar het kan ook zijn dat de vrouw waarop hij nu opeens verliefd is teveel van hem geeist heeft. Op je buik liggen is anders dan top zijn en mogelijk is dat hem opgebroken aldus insiders.


Zanger Jan Smit moet een operatie ondergaan aan zijn stembanden.

Dit bleek woensdag na een controle door de twee behandelende KNO- specialisten. Door de ingreep zal de periode van gedwongen stilte van Smit, die eerder werd ingelast, volgens de doktoren voorlopig nog een half jaar gaan duren. Voor Jan Smit, die momenteel goed scoort met zijn single Dan Volg Je Haar Benen, heeft de periode van stilte grote consequenties.


Naast de reeds geplande losse optredens moet de in januari van start gaande Jan Smit Komt Naar Je Toe Tour worden verschoven. Ook zijn werk als TROS-presentator komt door de stemproblemen stil te liggen. Het uitbrengen van zijn nieuwe album Stilte In de Storm, dat voor januari op de rol stond, is ook uitgesteld.

De operatie gaat gebeuren door dezelfde KNO-specialisten die eerder Frans Bauer als Guus Meeuwis met succes behandelden. De 21-jarige Jan Smit heeft ondanks zijn jeugdige leeftijd al een zangcarrière van ruim tien jaar achter de rug. De te opereren aandoening is echter aangeboren en heeft geen relatie met zijn overvolle agenda.. De ruim 100.000 verkochte kaartjes voor de Jan Smit Komt Naar Je Toe Tour blijven geldig. Jantje komt voorlopig dus even niet naar je toe.


Hind vertegenwoordigt Nederland in mei tijdens de halve finale van het Eurovisie Songfestival.

Dat tekende RTL Boulevard vrijdag op uit de mond van de vader en het zusje van de voormalige Idol. Het dagelijkse showbizz programma wist de 23-jarige zangeres zelf niet te pakken te krijgen. Ook de NOS gaf niet thuis. In mei maakt de Nederlandse Omroep Stichting officieel bekend wie naar Servië afreist. Vorige maand was er sprake van dat Gerard Joling naar het Songfestival zou gaan. Hij zag echter af van deelname omdat hij begin mei moet optreden met de Toppers en tja de jaren gaan ook voor Joling tellen. Kort daarna meldde volkszanger Dries Roelvink zich voor het muziek gala maar deze ellende zal ons gelukkig bespaart blijven en nu maar hopen dat ze bij gebrek aan talent de hele boel maar afblazen.


In bed met Balkenende...

In het Zeeuwse Domburg kun je slapen in het bed van de premier, Jan Peter Balkenende. Ja, echt: in zijn bed, in zijn kamer, op zijn hoofdkussen, volgens Privé. Balkenende is normaal gesproken wars van alle aandacht voor zijn privé-leven, maar zijn kamer is wèl te huur. Jan Peter kocht ooit een familiesuite in Hotel Domburg, als een soort belegging. Daar logeert hij een aantal malen per jaar. De rest van de tijd wordt de suite -een huiskamer, twee slaapkamers en badkamer- verhuurd.

En zo komt het dat je voor E 200,- een nachtje mag slapen in het echtelijk bed waar de premier met zijn Bianca ligt. Persoonlijk vinden we het niet zo'n heel opwindende gedachte, maar er zijn vast wel Balkie-fans die dat reuze spannend vinden en daar spontaan nat van worden.

Insiders weten te melden dat op aanvraag ter plekke ook een soort “opblaasbalkenende” te verkrijgen is, maar dat kon men mij niet bevestigen.

Linda de Mol is helemaal niet blij...

Linda de Mol is niet blij, als ze dat ooit al geweest is... De ene ramp na de ander treft haar eens zo gelukkige gezinnetje. Haar Sander gaat vreemd met een (bijna)buurvrouw en Linda blijft alleen achter. Het is allemaal kommer en kwel in huize de Mol. Vervolgens meldt Sander strijdlustig dat hij absoluut een goede omgangsregeling voor de kinderen wil. Dat betekent dat Linda straks dagen alleen zit in haar grote huis, zonder de gezelligheid van de kids.


En tot overmaat van ramp heeft actrice Annette Malherbe aangekondigd met 'Gooische Vrouwen' te stoppen. Ze speelt daarin Willemijn en is één van de populairste personages. Om een beetje bij te tanken van alle ellende is Linda een weekje naar New York gegaan.

Story kopt 'Linda vlucht' en 'Sander, wat heb je gedáán?' en neemt het zo op voor de getarte presentatrice. Krijgt ze toch een beetje steun. En wie weet staat haar Sander op kerstavond toch opeens voor de deur...
GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEmrt 2015        lengte: 5 min.
Gossip

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 14 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 196
okt 2019        lengte: 4 min.


sep 2019        lengte: 4 min.


sep 2019        lengte: 9 min.
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media