Back to Top
Vrijdag 13 Dec
86390 users - nu online: 1171 people
86390 users - nu online: 1171 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Roddel en achterklap


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 17 december 2007


U kent het motto in deze dagen dat de bladeren weer vallen, “herfst het grote sterven is begonnen”. De thuisblijvers deze zomer lopen nog steeds rond met dezelfde witte melkflesjes als voor de zomer en daar is hier nu niets meer aan te doen. Fluks gekeken of het leed elders nog erger was en ja hoor in de he, bi en homo wereld slaat de kommer en kwel ook hevig toe, dit ter schrale troost.

Adam Curry is natuurlijk heel erg 1998 en kan echt niet meer. Blijkbaar heeft hij dat zelf ook door maar met alle macht blijft hij proberen het nieuws te halen. Nou ja, nieuws. Via RTL boulevard heeft hij laten weten naaktfoto's in zijn bezit te hebben van Caroline Tensen. Hij had toen een relatie met Tensen, toen die in de jaren tachtig werkzaam was bij Veronica.. Volgens de 43-jarige Tensen heeft ze inderdaad iets gehad met Curry, die eveneens bij Veronica werkte. Van naaktkiekjes zou echter helemaal geen sprake zijn. Waarmee deze zoveelste luchtballon van Curry ook weer is doorgeprikt, hoe laag kan je zakken, het gaat nergens over, maar dat zegt de naam van mijn rubriekje ook al.


David Hasselhoff ontslagen uit ziekenhuis, want deze meneer was opgenomen omdat hij “ een kleine terugval” had gehad. Een kleine terugval vertalen wij hier gewoon dat de voormalige Baywatch-acteur weer stevig aan de alcohol gegaan is.

Sinds in mei een video verscheen waarop de 55-jarige acteur dronken te zien was, is de acteur met zijn ex-vrouw verwikkeld in een rechtszaak over de voogdij over hun twee dochters en vliegen de beschuldigingen van mishandeling hem om de oren. Enfin zal wel worden vervolgt.


Nieuws komt er ook uit een hele andere hoek.
Mr Bean (Rowan Atkinson) blijkt zich erg veel zorgen te maken over de komst om een zogenaamde “homowet” in Engeland.
Nee, hij is niet homofoob, maar er ligt en voorstel dat hatelijke opmerkingen over homo’s strafbaar wil stellen.

Veel Britse komieken zien de nieuwe voorstellen met angst en beven tegemoet. Waarom begrijp ik niet helemaal, een beetje de spot drijven heeft volgens mij weinig met “aanzetten” tot haat te maken. Hoewel, Mr Bean als travo??Dikke lul, Drie Bier?

Ook zo genoten van de verkiezing van volksliederenverkiezingen U toegeworpen door Endemol en de publieke omroep. Zeker als Endemol erbij betrokken is komt er kwaliteit op de treurbuis en dat bleek ook nu wel. Winnaar van de verkiezingen voor een nieuw volkslied is het deuntje geworden met de tekst, “Dikke lul, drie bier”. Heerlijk, hoe kom je erop. We kunnen onze lol op als het aan de makers van dit treurige programma het gelegen. Medaille gewonnen? In de houding en zingen maar, “Dikke lul, drie bier”!!! En dan zijn er nog mensen die klagen over slechte Amerikaanse programma’s (...) Hierbij vast een stukje tekst, staat U de volgende keer niet voor lul.Kerel ik zeg je,
Een, Twee, Drie en tot de Vier Het maakt niet uit dikke lul drie bier Een, Twee, Drie en tot de Vier,Het maakt niet uit dikke lul drie bier

Met Jan Smits blijft het ook maar tobben lees ik in de bladen. Eerst een zware griep, dan weer zwaar verkouden, het blijft sukkelen voor het Volendamse goudkeeltje dat het eens was. Tot dat ik gewezen werd op een site waar Jan Smit voor het goede doel uit de kleren gaat.


Nou ja, op de beslissende momenten tijdens het verkleden, (U mag Jan Smit in verschillende outfits zien, naar keuze!,) laat men het beeld vertroebelen op een plaats die iedereen nu graag had willen zien. Ook een in kijkje in Jan’s genotsgrot is er niet bij.

Maar goed, dat verkouden worden begrijpen we nu wel en eerlijk is eerlijk, het is voor een goed doel en slecht ziet hij er nu bepaald ook niet uit,tenminste, als je van een haarloos velletje liefhebber bent, alleen mogen we hopen dat de ze niet op het idee komen onze nationale gehaktballen Geer en Goor op dezelfde wijze te presenteren, al hoe wel als de “meisjes van Halal?”

Zelf kijken? Dan fluks naar www.kiesjouwjan.nl

Arosa Gay Ski week
Zin een een fantastische winter vakantie? 18-25 januari 2020

BEKIJK OOK

Roddel Nieuws
Roddel Nieuws
Roddel Nieuws


GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEsep 2017       


jan 2016        lengte: 5 min.


mei 2017        lengte: 4 min.


feb 2017        lengte: 4 min.
Roddel en achterklap

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 23 december 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 195

In het nieuwste nummer, Gay News 340, december 2019

bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media