Back to Top
Dinsdag 21 Jan
86405 users - nu online: 1474 people
86405 users - nu online: 1474 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Gossip


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 08 november 2007

This article is also available in English
lengte: 5 minuten


Beckham en Williams een paar apart?

David Beckham en Robbie Williams gaan mogelijk een excentriek homokoppel spelen in de Amerikaanse hitserie Desperate Housewives. Volgens verschillende Amerikaanse media ziet de bedenker van de show, de homoseksuele Marc Cherry, in de twee in Los Angeles wonende Britten de perfecte buurmannen voor zijn wanhopige huisvrouwen op Wisteria Lane, de fictieve straat waar de serie zich afspeelt. Cherry zou in eerste instantie de combinatie Robbie Williams en Tom Cruise op het oog hebben gehad voor de gastrollen. Maar omdat Britten doorgaans over meer zelfspot beschikken dan Amerikanen, zou bij nader inzien Beckham zijn benaderd.


Ook zijn lengte deed Cruise geen goed: met zijn 1.70 meter zou hij niet mooi staan naast de 1.85 lange Williams. Het vierde seizoen van Desperate Housewives gaat in september van start op de Amerikaanse zender ABC. Wereldwijd wordt de show door zo'n 119 miljoen mensen bekeken.

Rupert Everett schokt BBC

De Britse Hollywood- acteur Rupert Everett heeft de presentatoren van een ontbijtprogramma op de BBC flink aan het schrikken gemaakt. Tijdens het programma praatte de openlijk homoseksuele Rupert honderduit over z'n seksavontuurtjes. Zo haalde hij herinneringen op aan spannende dingen die in de bioscoop gebeurden, toen hij daar als jonge man aan z'n trekken probeerde te komen.

De twee presentatoren raakten zichtbaar van slag van de soms zeer gedetailleerde verhalen van de 48-jarige acteur. De gastheer en -vrouw wezen hem er vervolgens op dat het negen uur 's ochtends was waarna direct een ander onderwerp werd aangesneden. Een BBC-woordvoerster noemde de uitlatingen ongepast, maar stelde dat zoiets soms gebeurt tijdens een rechtstreekse uitzending. Everett is, na vele stormachtige relaties, tegenwoordig weer vrijgezel.

"Ik heb het altijd heel moeilijk gevonden om relaties te onderhouden", aldus Everett. "Ik kom uit een katholiek gezin en toen ik erachter kwam dat ik homoseksueel was, vond ik dat doodeng."

Enige tijd geleden kwam Everett ook al eens in het nieuws door een gewaagde uitspraak. De acteur riep toen de hulp van de lezers van de Daily Mirror in om een man te vinden. "Ik wil graag een man in mijn leven en ik stel voor dat leuke mannen een brief met foto naar de redactie sturen," aldus Everett in de Britse krant. Rupert Everett brak door met zijn rol in de film 'Another country' uit 1982. De acteur, die ook rollen had in 'My Best Friend's Wedding' en 'The Next Best Thing' leende onlangs nog zijn stem voor Prince Charming in Shrek 3.Ideale schoonzoon?


Peter van der Vorst is volgens Nederlandse homo's de ideale man om mee thuis te komen. Uit een recent gehouden onderzoek onder ruim tweeduizend mannen bleek dat 58 procent van de respondenten de royalty watcher en presentator graag aan zijn moeder voorstelt. D66-lid Boris van der Ham staat op nummer twee en Roeland Fernhout op drie.

Gerard Joling en Gordon zijn allesbehalve populair. Slechts 7 procent denkt dat mams het leuk zou vinden als hij met Geer of Goor thuis zou komen. Het onderzoek is uitgevoerd door relatiebemiddelingsite gay-PARSHIP, gay magazine Winq en webbureau CyberFruitz. Uit het onderzoek blijkt ook dat NOS-nieuwslezer Rik van de Westelaken door homoseksueel Nederland verdacht wordt van een wilde kant. Op de vraag wie stiekem een beest in bed zou zijn, kiest een derde van de respondenten voor de nieuwslezer. Waarbij wij ons afvragen “hoe wanhopig moet je zijn” om dergelijke onzin onderzoeken te willen houden.

Gordon wil homozender

Gordon heeft laten weten een zender speciaal voor homoseksuelen te missen op de Nederlandse televisie. Of wij die missen is een ander verhaal, maar Gordon lult wel meer een slag in de rondte. De zanger/presentator heeft daarom zelf de plannen klaarliggen voor een dergelijk themakanaal. Gordon voelt zich prima thuis bij zijn nieuwe zender RTL waar hij onder meer het programma 'Gillend naar Huis' zal presenteren. Wat hij nog mist is Nederlandse televisie voor homoseksuelen.

De ideeën voor de zender liggen al ruim een jaar klaar maar volgens Gordon zit iedereen te slapen. Het hoeft niet per se meteen een hele zender te worden, vindt hij. "Maar iets meer gericht op homo's zou wel leuk zijn. Een soort gaynight op RTL 5 of zo." De zanger is nu op zoek naar mensen die er geld in willen stoppen. John de Mol heeft hij inmiddels benaderd en binnenkort zal een gesprek plaats vinden, die is na de zoveelste TV mislukking blijkbaar voor alles te porren. De twee Europese homozenders die momenteel bestaan staan op de rand van de afgrond en daar kan er best nog wel eentje bij met het geld van anderen.

Ricky Martin heeft adoptieplannen

Ricky Martin wil nog dit jaar kinderen adopteren. Blijkbaar gebruikt Ricky zijn zaad liever voor andere doeleinden. Zo mogelijk wil de latin zanger zich over een kind afkomstig van elk continent ontfermen.

"We willen dit jaar nog beginnen met het creëren van een kleurrijke familie", vertelde hij aan verslaggevers in zijn geboorteland Puerto Rico, waar hij dit weekend een concert geeft. Op wie de zanger doelt met 'we' is onduidelijk.

De 35-jarige popster, die nog steeds niet is getrouwd, is altijd terughoudend geweest met details over zijn liefdesleven. Over de seksuele geaardheid van de wereldberoemde zanger wordt al jaren gespeculeerd. Martin verwacht niet dat hij als wereldster een speciale behandeling krijgt tijdens het adoptieproces. "Ik wil het goed doen", zegt hij. "Ik wil geen problemen of misverstanden." Ricky Martin scoorde hits met nummers als 'She bangs' en 'Livin' la vida loca'. Met zijn Ricky Martin Foundation steunt hij kansarme kinderen over de hele wereld.


Mottenplaag bestreden met 'homopoeder'

Engelse ongediertebestrijders hebben een nieuwe manier gevonden om een mottenplaag te lijf te gaan die daar momenteel heerst. Zij laten de mannetjesmotten met behulp van een poeder denken dat ze homo zijn, meldt The Times. Door de verwarring vertraagt het voortplantingsproces van de nachtvlinders. Wetenschappers strooien bij broedplekken een poeder dat vrouwelijke feromonen, de geur van seksuele aantrekkingskracht, verspreidt.

Als de uitgebroede larven het nest verlaten en met het poeder worden besmeurd, worden zij automatisch aangetrokken door andere mannetjes die denken dat het vrouwtjes zijn. Motten hebben kleine hersenen en een vreselijk slecht zicht. De mottenlarven zijn bekleed met kleine giftige haartjes. Die kunnen bij mensen huiduitslag een ademhalingsproblemen veroorzaken. Mede door het warme weer in april kampt Engeland met een explosie aan motten.
GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEmrt 2015        lengte: 5 min.
Gossip

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 12 november 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 193


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media