Back to Top
Maandag 20 Jan
86405 users - nu online: 1438 people
86405 users - nu online: 1438 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Leatherpride Amsterdam


door Editorial Staff in Evenementen & Agenda , 13 oktober 2007

This article is also available in English


Dit jaar wordt Leatherpride in Amsterdam van donderdag 29 oktober tot zondag 2 november gehouden. Zoals altijd is het weer moeilijk om een goede locatie en programma geregeld te krijgen maar dat is dit jaar beter gelukt dan eerdere jaren. Er is een heel programma samengesteld dat een veelzidiger Pride garandeert.

Op de donderdagavond wordt reeds aangevangen met een Rubber Only Party georganiseerd door Leatherpride Nederland in de Lexion. Hier is na een verbouwing een volwaardige spannende Wetroom gerealiseerd. Dit is nu de perfecte locatie geworden voor rubberfeesten.


Op de vrijdagavond wordt in de Vault een EMPIRE Leatherpride Edition gehouden. Deze locatie biedt met de vierde Empire een goed intiem leerfeest. Ook de TRASH party vindt op deze avond plaats voor diegenen die meer van onbezorgd (maar toch safe) trashen houden.

Op de zaterdag wordt zoals gebruikelijk de grote PLAYGROUNDS party gehouden. Ook deze vindt in de Lexion plaats. Door zorgvuldig plannen is het dit jaar mogelijk gebleken om opnieuw een lagere ticketprijs te vragen. Toch blijft de hoge kwaliteit gegarandeerd. Niet alleen met de shuttlebus maar ook met eigen vervoer kan men naar de party. Toiletten en Garderobe zijn natuurlijk gratis zoals altijd. Bij binnenkomst zal opnieuw blijken hoe snel gasten verwelkomd kunnen worden en bijna zonder wachten voor garderobe of munt aankoop aan het feest kunnen beginnen.

De Playgrounds zal ook dit jaar Jack Chang (Fist London) als DJ hebben. Zijn meeslepende muziek is de Playgrounds dancehall bezoeker meer dan bekend. Naast de grote dancehall zijn zoals gebruikelijk weer ruimtes voor Chill Out en Darkrooms en Wetrooms ingericht.

Met grote inventiviteit wordt gewerkt aan spanning maar ook veiligheid. Playgrounds zal opnieuw zorgen voor wel verzorgde speelruimtes. Veel slings en ander materiaal staat de gast ter beschikking. Ieder vindt er wel een plek die voor hem het feest totaal maakt.Natuurlijk vindt er naast de officiële feesten een keur van aktiviteieten plaats in de stad. Iedere leerbar haakt wel op zijn manier in op de Leatherpride. Ook de leerwinkels zoals RoB, Black Body en Mister B hebben zo hun aktiviteiten en aanbiedingen.

Al deze feesten en mogelijkheden zijn te lezen in een waar Leatherpride Programmaboekje. Hierin is te zien hoe veelzijdig de mogelijkheden van de Leatherpride voor de bezoeker zullen zijn. Ook http://www.leatherpride.nl geeft een volledig overzicht. Er zijn dit jaar veel nieuwe initiatieven waardoor het voor bezoeker van veraf en dichtbij extra aantrekkelijk is om dit jaar naar Amsterdam Leatherpride te komen.

GERELATEERDMEER VAN EDITORIAL STAFFMEEST GELEZEN VAN EDITORIAL STAFFjul 2019       


jul 2018       


jul 2017       
Leatherpride Amsterdam

Editorial Staff, in Evenementen & Agenda op 02 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN EVENEMENTEN & AGENDAIN NUMMER 193


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media