Back to Top
Maandag 20 Jan
86405 users - nu online: 1474 people
86405 users - nu online: 1474 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Reinigen darkroom is ongepaste werkstraf


door Redaktie in Algemeen , 06 september 2007

This article is also available in English


Als het aan minister Hirsch Ballin van Justitie ligt, worden Marokkaanse belagers van homoseksuelen niet tewerkgesteld in zogenoemde darkrooms. De PVV-Kamerleden Geert Wilders en Hero Brinkman hadden hierom gevraagd na een incident met een homoseksuele man in Amsterdam. De man was eind mei van dit jaar door drie jongens, volgens mediaberichten van Marokkaanse afkomst, in het water van het Rembrandtpark gegooid. Vervolgens had hij, volgens diezelfde mediaberichten, enkele uren moeten rondzwemmen terwijl zijn belagers stokken en takken naar hem gooiden.

De PVV vroeg de minister eerder deze week of ook hij de gebeurtenissen ‘verschrikkelijk en onacceptabel’ vindt. De minister antwoordt nu dat hij een en ander ‘uiteraard onaanvaardbaar’ acht en dat alles wordt gedaan om de daders op te sporen. Tot zover zijn de minister en de PVV het eens. Maar dan vraagt de PVV, ook wel bekend van het plan om lokhomo’s in te zetten tegen Marokkaanse ‘straatterroristen’, of de minister bereid is ‘te bevorderen dat de daders als aanvullende straf gedwongen worden een Amsterdamse darkroom schoon te maken’. Dat is de minister niet van plan.

Aard en locatie van eventuele werkstraffen worden bepaald door de reclassering, legt hij uit. Minister Hirsch Ballin: ‘De reclassering is daarbij afhankelijk van de beschikbare werkplekken. Daarbij geldt onder meer dat het werk zoveel
mogelijk een publiek doel moet dienen en dat de werkzaamheden op de projectplaats zinvol en in voldoende mate aanwezig dienen te zijn.’


Commentaar:
Re: Reinigen darkroom is ongepaste werkstraf-


Reactie van Mike dd. 06 september 2007
Zulke taakstraffen zijn uit den boze. ik ben zelf werkmeester en ik zou zo wie so niet iemand in een darkroom te werk stellen. Er valt wel iets beters te bedenken, onderhouden van kerkhoven, plantsoenen, rommel opruimen en zo verder.

Wie bedenkt zoiets die moet zoiets zelf maar doen, walgelijk hoor.


Reactie van Lovemagnet dd. 06 september 2007
idd erg ondoordacht voorstel. Kerkhoven ,plantsoenen, rommel prikken etc zijn logischere opties.


Reactie van Buddy dd. 13 maart 2008
It's not going to work werkstraf plzzz!!! If you something bad throw them in JAIL for a couple of months so they can think over what they did wrong. Come on they should change the system in Holland because criminal's get away with MURDER.


GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Reinigen darkroom is ongepaste werkstraf

Redaktie, in Algemeen op 02 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN ALGEMEENIN NUMMER 192


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media