Back to Top
Zaterdag 07 Dec
86386 users - nu online: 2160 people
86386 users - nu online: 2160 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 4 min. Printervriendelijke Pagina  
Short Story - Ontmoeting met een zwarte Adonis


door Daniel Brons in Films & boeken , 27 juli 2007

This article is also available in English
lengte: 4 minuten


Omdat ik tot het enigszins geremde type behoor en in een dorp woonde waar het beangstigend is om openlijk homo te zijn, was ik rijp voor de verhuizing naar de grote stad. Iemand die homo is kan zich in een grote stad veel meer op z’n gemak voelen. Al op de derde dag werd ik door onrust overvallen. Ik kon niet lang stilzitten. Niets leek me bevrediging te geven. Een televisieprogramma wakkerde een sprankje moed in me aan. Eén van de acteurs was een prachtige, zwarte Adonis. Ik moest met iemand samenzijn.

Ik besloot naar het centrum van de stad te gaan en zolang rond te lopen tot ik helemaal uitgeput was.
Toevallig kwam ik langs een sauna die op de deur een bord “Men only” had. Dit intrigeerde me. Ik was nog nooit in zo’n gelegenheid geweest. De gedachte aan het bekijken van een groep mannen die een sauna namen herinnerde me aan de zwarte Adonis op televisie. “Misschien kan ik er wel een in levende lijve bekijken,” dacht ik. Ik ging naar binnen, betaalde de entreeprijs, kreeg de sleutel van een kluisje en een handdoek, en werd door de elektronisch geopende deur binnengelaten. Ik beefde van kop tot teen en door de zenuwen zweette ik overdadig. Wat was ik aan het doen, vroeg ik me af; verbijstering en verwarring hadden me in hun greep. Waar was in godsnaam mijn kluisje? Ik vond dat deze gelegenheid op armzalige wijze gerund leek te worden.

“Ze kunnen zich niet eens behoorlijke verlichting veroorloven,” zei ik zachtjes tegen mezelf. Een uitsluitend in een handdoek gehulde figuur kwam op me toe.

“Sorry, maar waar zijn de kluisjes,” vroeg ik.
“Daar verderop,” antwoordde het lichaam.
Nadat ik op de tast een weg door de lange gang had gezocht, bereikte ik de kluisjes. Twee andere mannen waren zich daar aan het uitkleden. Terwijl ik me onzeker van m’n kleren ontdeed, observeerde ik de twee lichamen. Ze hadden allebei een interessante bobbel. Hierdoor nam mijn zenuwachtigheid af.

Met de handdoek zorgvuldig om mijn middel geknoopt, begon ik de lokaliteit te onderzoeken. Ik vond de douches en de sauna. Voorbij de douches begon een reeks gangen vol deuren. Ik zag dat sommige deuren open stonden. Mijn remmingen waren te groot om de kamers binnen te gluren terwijl ik ze passeerde. Spoedig was ik weer terug bij de sauna en douches.

Een lekkere sauna helpt misschien, dacht ik. Terwijl ik naar binnen liep, bevroor ik. Daar, recht voor me, ontwaardde ik een enorm zwart lichaam, dat uitgestrekt op zijn buik lag. Het grote lichaam stak in silhouet tegen de witte handdoek af. Ik ging stilletjes naar binnen en bestudeerde de massa vlees voor me. Ik realiseerde me dat hij bijna twee meter lang moest zijn en waarschijnlijk zo’n honderd kilo zou wegen. Het zwarte lichaam had, hoewel groot, de gestroomlijnde contouren van een beeld van Michelangelo. Wat me het meest fascineerde waren de prachtige volheid en de gracieuze lijnen van zijn kont. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt.
Er was een bank precies boven hem. Ik klom er stil naar toe en positioneerde me zo dat ik hem goed kon bekijken. Zo’n drie of vier minuten zat ik er rustig en bewonderde het lichaam onder me. Ik fantaseerde dat ik in zijn armen werd gekoesterd. Mijn kruis begon overuren te draaien. Met een langzame, weloverwogen, sierlijke beweging draaide deze kanjer zich op zijn rug. Mijn ogen ontmoetten doordringende, dreigende ogen. Ze keken recht door me heen en deden me huiveren.

Om het even hoe ik ook mijn best deed niet naar de rest van zijn lichaam te kijken, ik kon mezelf niet bedwingen. Mijn ogen dwaalden eerst naar zijn borstkas. Die was geprononceerd en breed. Zijn buik suggereerde een dagelijks verlangen naar koud bier. Toen mijn ogen zijn kruis opnamen, moet mijn mond geshockeerd open zijn gevallen. Ik had nog nooit een slappe pik gezien die zo groot was. Hij was dik en de eikel was bedekt door een prachtige voorhuid. De bijbehorende set ballen completeerde het forse apparaat. Ze waren zwaar en groot. De glorie van zijn massieve geslacht werd verhoogd door een stel grote, lange, dikke benen. De paar seconden die het me kostte om dit alles in me op te nemen, leken wel tien minuten. Ik bloosde van mijn overbegerige voyeurisme.

Ik was er zeker van dat hij mijn interesse doorhad. “En wat doe je nu, idioot,” vroeg ik mezelf. Ik bevroor opnieuw. Ik had mijn hand op mijn stijve gelegd. Deze grote Adonis moest dat hebben opgemerkt, want hij liet zijn hand langzaam naar zijn kruis glijden. Ik keek hoe zijn enorme apparaat begon te groeien. Het bloed raasde verhit door mijn lichaam. Ik werd een slaaf van deze aanblik. De pik was nu zo’n dertig centimeter lang en had een kleine kromming. De paal leek aan de basis dubbel zo dik geworden te zijn. Ik bedacht me dat de omtrek nu ruim tien centimeter moest zijn.
De kanjer zei opeens: “Zou je dit graag in je kont willen hebben?”
Zonder na te denken, antwoordde ik: “Ik dacht het niet, ik vind het gewoon lekker om naar te kijken. Ik heb nog nooit zo iets groots en moois gezien."
Het lichaam stond op zijn bank op, precies voor me. Zijn lengte paste precies bij wat ik verlangde. Zijn grote apparaat bevond zich haast recht voor mijn mond. Ik staarde naar het stuk voorhuid dat iets was teruggetrokken zodat het topje van een zeer uitnodigende eikel zichtbaar was. De knobbel leek de huid lichtjes uit te rekken.

“Wil je ’m vasthouden,” vroeg een ruwe stem.
Ik legde mijn hand er omheen. Mijn hand kon de paal niet helemaal omvatten.
God, wat was ik opgewonden! Het prachtige zwarte lichaam stootte vooruit, en trok zich weer terug. Door deze beweging werd de grote eikel zichtbaar en vervolgens weer door de voorhuid bedekt. De beweging was zo verleidelijk dat ik totaal van m’n stuk was gebracht. Ik denk niet dat ik op dat moment mijn naam had kunnen geven.


De zwarte massa stootte opnieuw vooruit, alleen had hij ditmaal zijn grote hand op de boven- en achterkant van mijn hoofd geplaatst. De hand trok mijn hoofd naar voren. Mijn mond ontdekte dat de pik er nauwelijks in paste, maar de smaak was heerlijk en rijk. Zijn grote ballen zwaaiden en ik liet ze in mijn vrije hand rusten. Hij trok zijn enorme apparaat uit mijn mond. Ik hield zijn zak nog steeds vast. Ik keek op in zijn nog immer dreigende ogen. Hij vroeg: “Vind je die ballen lekker?”
“Tjee, ze zijn groot en zwaar,” antwoordde ik.
“Ze zijn tot het randje gevuld, jongen. Heb ze geruime tijd niet geleegd. Je hebt er overigens ruimschoots de tijd voor genomen mijn lichaam te bestuderen, jongen.”
“Ik had nooit kunnen dromen dat ik zo dichtbij zo’n prachtig lichaam zou zijn, met die gracieuze kont, een fantastisch kruis en hemelse billen,” antwoordde ik snel.
“Wil je naar mijn kamer komen om er mee te spelen, jongen,” informeerde hij uitnodigend.

Hij kon voelen dat ik dat wilde, maar bang was. Zijn grote hand pakte teder mijn arm en hij voerde me de sauna uit en door een gang naar zijn kamer.
De onderste helft van zijn kamer was bedekt met spiegels. Hij stak een joint op waarvan we beiden rookten. Door de rook tolde mijn hoofd. Hij lag op zijn brits met zijn knieën opgetrokken, een glimlach om zijn lippen. Hij duwde mijn hoofd tussen zijn benen naar beneden. Terwijl mijn hoofd zijn kruis naderde, stootte de zwarte Adonis zijn instructies uit.

“Eerst lik je mijn kont. Zorg dat die tong in m’n spleet komt en daarna zuig je op m’n ballen en trek je eraan. En pas dan mag je m’n pik hebben. Ga niet van het een naar het ander voordat ik zeg dat je dat mag,” gebood hij. De mannelijke geur van zijn kruis zorgde ervoor dat mijn hoofd weer tolde. Ik had alleen maar op school kontgelikt. Ik probeerde uit alle macht hem genot te bezorgen terwijl mijn tong koortsachtig aan het werk was.

Ik begon het lekker te vinden. Hij zuchtte en kreunde aanmoedigend, en hief zijn heupen iets op om mij bij mijn liefdewerk behulpzaam te zijn. Zijn grote hand gleed over mijn rug heen en weer, zachtjes, liefkozend. Zijn vingers vonden al snel mijn kontgat. Langzaam duwde hij een vingertop mijn hol in.
“Je bent hier ontzettend nauw, jongetje,” kreunde hij. “Dat moet losser gemaakt worden.” Hij ging door met het genieten van het werk aan mijn kont. Ik voelde een koele sensatie in mijn hete kontgat. Zijn vinger drong opnieuw binnen en gleed erin en eruit. Hoe meer ik door het onderhanden nemen van zijn kont werd overheerst, hoe dieper en sneller zijn vinger in me stootte.
“Nu mijn ballen,” beval hij. Het kostte behoorlijk wat moeite om zijn grote zak in mijn mond te krijgen. De zachtheid van de huid en de grootte van de zak maakten me wild opgewonden.
Ik voelde een pijnscheut in mijn kont. Hij had er twee vingers ingestopt. Toen hij ze diep naar binnen stootte, veranderde mijn stemming. Hij deed me pijn. Ik onderging het zo lang als ik kon. Ik liet uiteindelijk zijn ballen gaan en draaide me om en zei: “Sorry, maar dat doet pijn.” De betovering was verbroken.
Hij stak een nieuwe joint op en gaf die aan mij. Van deze kreeg ik een kick. Hij trok mijn hoofd naar het zijne en kuste me. Zijn sensuele lippen verrichtten wonderen. Ik werd als was in zijn greep. We stopten met kussen. Hij had een flesje in zijn hand.
“Hier, houd dit onder je neus en adem diep in, schat,” verordonneerde hij.
“Wat is het,” vroeg ik.
“Poppers,” antwoordde hij.

Ik nam een diepe haal. Mijn hoofd begon te kloppen; mijn seksuele geremdheid was verdwenen. Ik kuste hem vol lust. Hij reageerde. Zijn grote hand was terug bij mijn kont. Merkend dat de twee vingers me niet langer stoorden, leidde de zwarte god mijn hoofd opnieuw naar zijn ballen.
“Zuig,” beval hij. Vol passie zoog ik aan zijn ballen. Het effect van de poppers begon af te nemen. Mijn kont deed opnieuw pijn. Hij was nu met drie dikke vingers bezig mijn kont te bewerken, maar hij kon mijn pijn merken.
Ik hoorde een geluid bij mijn oor en het flesje verscheen opnieuw voor mijn neus.
“Diep inhalen! Nog een keer! Nog een keer!,” beval hij. Ik gehoorzaamde blindelings. Mijn lusten bereikten het kookpunt. Ik volgde hem in zijn gekreun en gesteun. Mijn lichaam kronkelde met het zijne. Zijn heupen stootten de monsterpaal in en uit mijn mond terwijl zijn vingers in mijn kont stootten en ploegden. Al snel kreeg ik wat een kop vol dik, rijk zaad leek te slikken.
Toen ik hem eenmaal had leeggezogen, richtte mijn aandacht zich weer op zijn kont en zak. Ik wilde meer. Mijn hoofd tolde vol sterren en helderde kleuren. Ik keek in de spiegel. Hoe meer ik keek, hoe geiler ik werd. Ik zag dat zijn hand zijn forse apparaat leek te masseren. Hoe meer hij er over wreef, hoe meer het glinsterde en glom. “Hij moet hem aan het insmeren zijn,” dacht ik.

Opnieuw voelde ik een koelte in mijn hol. Plotseling trok hij me omhoog zodat mijn kruis tegen het zijne aanperste en ik kuste hem opnieuw. Terwijl we kusten bewerkte hij met zijn tong de binnenkant van mijn mond en kneedden zijn handen mijn kont. Zijn armen om me heen gelslagen, rees zijn lichaam omhoog en draaide hij me om. Hij lag nu bovenop. Zijn grote lichaam pinde me vast op de brits. Hij kuste met dierlijke lust; elke beweging was vol dierlijke kracht. Zijn grote handen tilden mijn benen omhoog en spreidde ze terwijl hij over me heen hurkte. Zijn lippen trokken zich van de mijne los. Hij torende boven me uit, keek op me neer.


Ik voelde zijn enorme knobbel langzaam vooruit persen, zich een weg zoekend in mijn maagdelijke kont. De blik in zijn ogen stond in contrast met het gevoel dat door mijn lichaam raasde. Mijn kont voelde de hete eikel naar binnen ploppen. De pijn was overweldigend! Ik greep naar de poppers. Zijn hand stopte me.
“Je moet het helemaal voelen, jongen. Ik maak je kont geil wijd. Je wordt lekker helemaal doorgenaaid. Het zal eerst even pijn doen, maar je gaat eraan wennen. Je bent nu mijn schatje,” zei hij lustvol.
“Kijk in de spiegels,” ging hij voort. Met tranen in mijn ogen keek ik in de spiegel tegen de wand. Ik zag hoe alle dertig centimeter in mijn kont verdwenen. Mijn binnenste voelde alsof het net met lood gevuld was. De monsterpik verscheen alleen maar om weer te verdwijnen. Ik probeerde de pijn tegenwicht te bieden door naar een ander deel van de spiegel te kijken. Toen zag ik dat hij zijn massieve benen wijder spreidde om mij te openen voor een nog betere toegang. Zijn prachtige kont werkte het monster naar binnen en naar buiten, zijn grote ballen zwaaiden door de activiteit.

Zonder waarschuwing stopte de pijn. Ik keek op naar zijn gezicht. Hij zei: “Nu vind je het lekker, schat.” Ik keek, voelde, en hielp het monster zeker een half uur in me pompen. Op dat moment werd zijn pompen snel. Elke stoot voelde alsof hij probeerde zijn ballen en kont in me te krijgen. Elke stoot hief me van de brits op. Ik was in de zevende hemel. Ik hoorde mezelf smeken: “Neuk me! Neuk me! Neuk me voor eeuwig!” terwijl mijn pik stralen zaad spoot. Zijn pik voelde zo hard als een stalen pijp en schokte terwijl hij zijn lading zaad in me spoot.

Ik was nu als een puppy en kon niet dicht genoeg bij hem zijn. Nu hij zag dat hij me volledig bezat ging hij verder door me nog twee keer te neuken. Pas toen ik thuiskwam, en het gevoel had alsof zijn monster nog steeds in me zat, realiseerde ik me dat ik vergeten was zijn naam, adres en telefoonnummer te vragen. Tot op heden heeft geen andere pik mij me zo geweldig laten voelen. Ik ben hem voor altijd kwijt. Wil iemand proberen zijn plaats in te nemen?Commentaar:
Re: Short Story - Ontmoeting met een zwarte Adonis-


Reactie van janfriso dd. 28 juli 2007
De droom van vele gay,s.....wat een heeeeeerlijke ervaring :) ...zou dat graag ook eens meemaken


Reactie van gast dd. 08 augustus 2007
Janfriso, ik ben bang dat het voor je een beetje te laat is om je droom in werkelijkeheid te ervaren, tenzij je veel geld hebt en ergens in Brasil zo'n eger kan....


GERELATEERDMEER VAN DANIEL BRONSMEEST GELEZEN VAN DANIEL BRONS

Short Story - Ontmoeting met een zwarte Adonis

Daniel Brons, in Films & boeken op 02 augustus 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svpIn het nieuwste nummer, Gay News 340, december 2019

bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media