Back to Top
Maandag 17 Feb
86414 users - nu online: 1138 people
86414 users - nu online: 1138 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Going Out - Queer or not, Prik is Hot!


door Rien Ultee in Uitgaan & Reports , 22 februari 2007

This article is also available in English


Prik is een nieuwe bar die gevestigd is aan Spuistraat 109 in Amsterdam. Na alle verhalen, die varieerden van de kenschets “huiskamersfeer” tot lofliederen op de leuke boys die zich achter en ook voor de bar zouden ophouden, werd het tijd voor een bezoekje. Uw nieuwsgierig geworden verslaggever ging dus op onderzoek uit, uiteraard enigszins met de nodige vooroordelen. Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen door een van de barkeepers, die mij door zijn enthousiasme direct liet weten van harte welkom te zijn.

Het interieur is het beste te omschrijven als een inrichting die op de eerste plaats warmte en gezelligheid uitstraalt. Het beste kun je het vergelijken met een grote huiskamer en naast de bar is er achterin ook plaats om gezellig met je nieuwe vlam in een intieme sfeer te genieten, van elkaar en van de overheerlijke cocktails die ze serveren. Wil je wat eten dan kan dat ook want via de kaart kun je lekkere dingen bestellen. Uiteraard alleen op het gebied van voedsel, voor het andere lekkers moet je eventjes geduld hebben. Gelet op de diversiteit van de bezoekers is dat zeker de moeite waard.


De mensen van Prik doen er alles aan om deze nieuwe bar een totaal andere sfeer dan andere bars te geven, zodat je bijvoorbeeld gewoon met elkaar kunt praten zonder te moeten schreeuwen omdat de muziek te hard staat en dat is ook wel eens een prettige bijkomstigheid.

De agenda van Prik is veelzijdig. Zo was er bijvoorbeeld op 26 november Prik je prijs bij Zsa Zsa’s prik-bingo, georganiseerd in het Kader van de week Take Care - All about hiv.

Deze bingo, waarvan de mooie prijzen door Zsa Zsa Gaybar gepresenteerd werden, was de meest prikkelende Prik-bingo ooit. Op woensdag zijn alle topwodka’s 3,50 euro.
De diversiteit van het programma is overweldigend te noemen, zoals blijkt uit de agenda die bol van de activiteiten staat.

Op 19 december is er een Morrissey – The Smiths Party. Deze avond begint om 19.00 uur met de film 24 Hour Party People.

Deze film speelt zich af in Manchester, hometown van Morrissey en The Smiths en gaat over de opkomst en ondergang van het platenlabel Factory, en de bands Joy Division en Happy Mondays, die net als The Smiths hun roots in Manchester hebben en duidelijk hun sporen in de popmuziek hebben nagelaten.

Deze avond is voorafgaande aan het optreden van Morrisey op 20 December in de Heineken Music Hall. A Fabulous Prikmass Party wordt op 26 december gehouden; de bar is dan tot laat open en tijdens de avond worden de bekende AbFab-video’s vertoond.

Op alle avonden is de toegang gratis!

Inderdaad, Queer or not, Prik is hot!

Meer informatie over deze bar vind je op www.prikamsterdam.nl evenals een agenda met de activiteiten die in Prik plaatsvinden.

GERELATEERDMEER VAN RIEN ULTEEMEEST GELEZEN VAN RIEN ULTEE

Going Out - Queer or not, Prik is Hot!

Rien Ultee, in Uitgaan & Reports op 27 februari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media