Back to Top
Maandag 20 Jan
86405 users - nu online: 1446 people
86405 users - nu online: 1446 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 4 min. Printervriendelijke Pagina  
Gay & the City - Buren


door Borissov in Scene , 10 januari 2007

This article is also available in English
lengte: 4 minuten


Mijn heterobuurman was lekker. Een groot en gespierd brok vlees van Hollandse bodem. Hij woonde precies bij mij aan de overkant van de straat en iedere keer dat hij me vanuit zijn raam zag zwaaide hij naar me, begroette hij me uitbundig of informeerde hij naar de sportschool van mijn voorkeur. Op vele ochtenden, als ik me klaar maakte om naar mijn werk te gaan, zag ik hem van clubbezoek thuiskomen, zijn tanden poetsend, in zijn ogen een duivels vlammend vuur, met opgeheven schouders alsof hij wilde zeggen: Onschuldig! Marco was zijn naam. Zo hetero, geil en onbereikbaar.

Op een zwoele zomeravond in augustus, terwijl ik een rustige avond thuis doorbracht en naar Failure to Launch met Sarah Jessica Parker keek, hoorde ik iemand fluiten. Ik negeerde het geluid een tijdje, maar het bleef aanhouden en dus stond ik op en speurde door het open raam de straat af. Het gefluit kwam echter niet van de straat maar uit het huis aan de overkant van de straat. Met ontbloot bovenlijf grijnsde mijn buurman me toe, liet me een ontwapenend onschuldige glimlach zien.
“Wat ben je aan het doen, kerel?”
“Niets bijzonders. Gewoon een film kijken. Zin om langs te komen?,” zei ik weifelend.
“Zeker,” knipoogde hij naar me en snelde naar de deur, nog steeds met ontbloot bovenlijf, hetero en onbereikbaar.

Ik kon me hem niet genietend van een romantische komedie met Sarah Jessica Parker voorstellen, maar ik liet hem binnen in de woonkamer en nodigde hem uit me gezelschap te houden op het grote bed waarop ik de film had liggen bekijken. Hij deed zijn schoenen uit en ging naast me liggen. Ik voelde het gewicht van zijn lichaam neerzinken en door het bed geabsorbeerd worden. Wat ongewoon, dacht ik. Het was als een droom die ik nauwkeurig had geregisseerd, één van die dromen waaruit je wakker wordt en denkt: “Ik wenste...” Doch dit was het verst verwijderd van een droom. Mijn heterobuurman lag in mijn bed en te oordelen naar z’n gelaatsuitdrukking en het vergenoegde wrijven van zijn handen, begon hij zich op z’n gemak te voelen. We keken elkaar aan en produceerden tegelijkertijd een veelbetekenende glimlach.Ik probeerde de film te volgen maar kon er niet inkomen. Sarah Jessica Parker hartstochtelijk kibbelend met haar huisgenoot, dramatisch haar bekrulde hoofd in haar handen verbergend, ik-word-niet-begrepen in grote stijl... De plot van de film interesseerde me geen moer. Ik was alleen maar geïnteresseerd in de opgewondenheid en de spanning die mijn buurman uitstraalde. Mijn buurman die nu mijn bedgenoot was...

Ik werd me bewust van zijn hand die de mijne vastpakte en naar zijn dij leidde. Zonder van de TV weg te kijken, gehoorzaamde ik en legde mijn hand op zijn grote, harde dij. Het was gewoon een normale intimiteit tussen mannen, tussen menselijke wezens, probeerde ik de ongewone gang van zaken te rechtvaardigen. Het is als twee broers die op een bed liggen en naar een film kijken, toch?... Maar dat was het niet.

De volgende plaats waar hij mijn hand naar toe dirigeerde was zijn stevige krachtige bil. Ik vergat de film. Met de instinctieve vaardigheid van een mannenveroveraar drukte ik zijn lichaam stevig tegen het mijne en begon hem begerig te kussen. Het was bijna alsof ik bang was dat hij elk moment van gedachten zou gaan veranderen en ik dus het meest uit de ervaring probeerde te halen. Hij veranderde nog niet van gedachten, maar hij kon maar beter wel zijn manier van kussen veranderen.


Ik kon voelen dat hij nog nooit een man had gekust. Zijn tong voelde dik, onhandig en onhandelbaar in mijn mond. Ik probeerde hem richting te geven, maar hij propte hem grotesk op en neer. Toen begon hij zijn lichaam tegen het mijne te wrijven maar deed dat zo mechanisch dat ik na een paar minuten alle interesse verloor. Al snel gaf ik het op en ging met een verontschuldigende glimlach opnieuw naar de film kijken. En hij deed dat ook.

We bekeken de film en dronken daarna een kop thee maar uitten geen enkel woord over de buurmannelijke genegenheid die we in mijn bed voortgebracht hadden. Hij vertelde me allemaal verhalen over meiden die hij uitdaagde en geweldige feesten waar hij heen was geweest of die hij wilde bijwonen en toen ging hij weg. En gaf me een hand, natuurlijk.
Wat is dat met die onbereikbare hetero-uitstraling, dacht ik nadat hij verdwenen was. Al mijn homovrienden fantaseerden over seks met heteromannen, en een deel van de opwindendheid daarvan was het feit dat ze die nooit konden krijgen. Nou, ik had net een van die droomexemplaren verworven en ik was niet bepaald bevredigd.

De tingel van een inkomende mail trok mijn aandacht. Het was mijn buurman die zei dat hij van de film had genoten en vroeg of ik de volgende dag met hem wilde lunchen. In geen geval, mompelde ik. Ironisch genoeg droeg de film de titel Failure to Launch en er was geen vervolg op. Ik sloot mijn mail af en logde hongerig in op Gaydar. Een selectie van opwindende, naakte en bereikbare mannen wachtte op me.


Click voor foto slider
Tags: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71


GERELATEERDMEER VAN BORISSOVMEEST GELEZEN VAN BORISSOV

Gay & the City - Buren

Borissov, in Scene op 15 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media