Back to Top
Zaterdag 18 Jan
86402 users - nu online: 1248 people
86402 users - nu online: 1248 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Kort Nieuws


door Redaktie , 04 januari 2007

This article is also available in English


Michael Jackson, Drag Queen of Pop?

Muzikaal hoor je niet veel meer van hem, maar “nieuws” weet Michael Jackson nog steeds te maken. Hij is onlangs in St. Tropez gespot met een bloesje, strakke jeans en stilettohakken terwijl hij zijn gezicht verborg onder een grote blauwe hoed, zo meldden welingelichte kringen. Jackson was daar met zijn acht jaar oude dochter Paris. De vrouwelijke bron vertelde dat ze dacht dat hij een vrouw was, maar later pas besefte dat de King of Pop voor haar stond.


Michael wordt wel vaker gespot in vrouwelijke outfits. Zo droeg hij tijdens een tripje naar Ierland sjaals om zijn hoofd en droeg hij in januari een typisch moslima-gewaad. Nog korter geleden werd Jackson betrapt tijdens het opdoen van make-up in een damestoilet in Bahrein. Zijn woordvoerder meldde dat het een foutje was en dat hij het verkeerde toilet in gestapt was. Hij kende immers de Arabische tekens voor vrouw niet.


‘Nieuwe Kleren van de Keizer’ gaat sluiten en herrijst als webwinkel

Na meer dan negen jaar in de Runstraat sluit kledingzaak “De nieuwe kleren van de keizer” op 31 december 2006 zijn deuren. De eigenaar, Steven van der Hilst, heeft besloten dat het tijd wordt de grenzen te verleggen. Met eigen import vanuit Europa, de Verenigde Staten en Zuid-Amerika heeft hij altijd een niche-markt bediend. Tot en met 31 december zal er een opheffingsuitverkoop plaatsvinden om de laatste collectie op te ruimen.

Met een aangepaste collectie (voornamelijk ondergoed) zal hij doorgaan op het internet via http://www.denieuweklerenvandekeizer.nl
Het is de bedoeling dat deze website begin van het jaar volledig aangepast is voor e-commerce. Naast de huidige collecties ondergoed van Ginch Gonch en Mundo Unico wordt er hard gewerkt aan de beschikbaarheid van andere bekende en onbekende merken.


Commentaar:
Re: Kort Nieuws-


Reactie van henk dd. 21 april 2007
beste steven
even een vraagje

hoe zit het met plannen van het import van van Ginch Gonch en Mundo Unico ?

weet je anders waar ik het wel kan kopen


Reactie van Steven dd. 19 mei 2007
Hoi Henk,

lees je berichtje nu pas. Maak je niet ongerust, ik blijf een uitgebreide collectie Mundo Uunico en Ginch Gonch houden.
Binnenkort ècht online!


Reactie van Frans dd. 04 juli 2007
hallo Steven
Ik heb even een vraagje.
Waar kan ik tot de tijd dat jou site werkt MU vandaan toveren CQ hoe kom jij er aan?GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Kort Nieuws

Redaktie, in op 09 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN IN NUMMER 184
okt 2019        lengte: 4 min.


sep 2019        lengte: 4 min.


sep 2019        lengte: 9 min.
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media