Back to Top
Vrijdag 06 Dec
86386 users - nu online: 1611 people
86386 users - nu online: 1611 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Brad Pitt wil homorol


door Redaktie in Films & boeken , 10 april 2006

This article is also available in English


Volgens de Britse krant The Sun heeft Brad Pitt zijn agent opdracht gegeven de “ultieme homoliefdesgeschiedenis” voor hem te zoeken. De krant baseerde zich op een anonieme bron in Hollywood, die verklaarde: “Hij wil dat het een verhaal is dat zowel mannen als vrouwen aanspreekt en hij wil ook dat het de meest ‘riskante’ rol is die hij ooit heeft gespeeld.

Hij heeft het succes in de kritiek van ‘Brokeback Mountain’ gezien en wil daar nu ook een deel van. Brad weet dat het door velen als shockerend beschouwd zal worden als hij een homorol speelt, omdat hij altijd als zo’n hartendiefje wordt gezien.” Dat ook veel homo’s smelten bij het zien van Pitt, en hem dus graag in een homorol zouden zien, vergeet deze bron voor het gemak.
Overigens zou het niet helemaal de eerste keer worden dat Pitt geen hopeloos verstokte hetero speelt, want in Interview With The Vampire - waarin Tom Cruise zijn tegenspeler was - schemert duidelijk door dat de twee mannelijke vampiers mogelijk een relatie hebben.


GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIEjul 2017        lengte: 5 min.


mei 2019        lengte: 12 min.
Brad Pitt wil homorol

Redaktie, in Films & boeken op 15 april 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svpIn het nieuwste nummer, Gay News 340, december 2019

bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media