Back to Top
Vrijdag 05 juni
86442 users - nu online: 972 people
86442 users - nu online: 972 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Portfolio - Franse stadiongoden


door Julien Beyle in Films & boeken , 15 januari 2006

This article is also available in English


Ze zijn ondertussen uitgegroeid tot onaantastbare iconen van viriele mannelijkheid, de rugbyspelers uit Parijs, de Goden van het Stadion. Het begon allemaal een paar jaar geleden met schitterende kalenders. Toen kwamen er dvd’s over het maken van de foto’s, en werd een groot aantal van die sensuele portretten gebundeld in een luxueuze uitgave die ondertussen vele salontafels en nachtkastjes siert en waarvan onlangs een Amerikaanse editie het licht zag.

Tot vorig jaar werden de foto’s gemaakt door François Rousseau, maar die heeft nu de fakkel overgedragen aan Fred Goudon.


Van deze Franse fotograaf verscheen recent z’n tweede boek, Aqua, met fraaie zwart-wit opnamen van aantrekkelijke, zich in en aan het water verpozende heren.

Ook de sportjongens die Goudon voor de Dieux du Stade 2006 Calendar verleidelijk heeft vereeuwigd, zijn niet te versmaden, zoals de kleine selectie op deze pagina’s waarschijnlijk meer dan duidelijk maakt.

Ik vermoed dat vele lezers deze goed gebouwde gozers liever warmbloedig in hun bed zouden aantreffen, dan in koel zwart-wit aan de muur.

Maar helaas zullen we ons met het laatste tevreden moeten stellen. De kalender biedt echter volop materiaal voor tevredenheid.

Dit jaar hebben deze stadiongoden mijn muur gesierd. Ik moet bekennen dat de kalender als kalender voor mij niet echt voldoet, omdat ik die ook als agenda wil gebruiken en er eigenlijk geen notities op geschreven kunnen worden. Maar als je daarvoor een andere oplossing hebt gevonden is het genieten... De kalender loopt namelijk per twee weken, waardoor je twee keer per maand van man kunt wisselen.Daarenboven wordt elke maand ook nog eens vooraf gegaan door een extra full-page foto. In totaal bevat de kalender uiteindelijk maar liefst achtendertig platen. Mocht één van de kalenderhunks je dus onverhoopt niet aanstaan, dan kies je gewoon twee weken lang voor een ander stuk.

De Dieux du Stade 2006 hoeven na afloop van dat jaar ook niet afgeschreven te worden. Aangezien de kalender op A3-formaat verschijnt en de foto’s excellent zijn afgedrukt, kunnen je favorieten na afloop ingelijst een blijvende bron van genoegen aan je muur vormen.De Dieux du Stade 2006 Calendar is onder andere te koop bij boekhandel Intermale in Amsterdam
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klikCommentaar:
Re: Portfolio - Franse stadiongoden-


Reactie van freshlooking dd. 26 januari 2006
mooie foto's goeie frisse koppies!! en die pik hoeft er voor mij niet altijd maar op te staan.. hele mooie kalenders trouwens ook voor lady's leuk om kado te doen...


Reactie van seaman dd. 15 januari 2006
Deze goden zijn minder preuts dan de Nederlandse.................


Reactie van Leni dd. 07 september 2006
Aardige foto's.
Met vriendelijke groet,
Leni


GERELATEERDMEER VAN JULIEN BEYLEMEEST GELEZEN VAN JULIEN BEYLE

Portfolio - Franse stadiongoden

Julien Beyle, in Films & boeken op 19 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media