Back to Top
Donderdag 28 mei
86439 users - nu online: 1078 people
86439 users - nu online: 1078 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Portfolio - ’t Is genieten met de jongens van www.Boy.CheekyNature.com


door Julien Beyle in Films & boeken , 21 november 2005

This article is also available in English


Ik zal de laatste zijn om te ontkennen dat, ondanks de grote hoeveelheden surfers die de aan Gay News gerelateerde websites aandoen, een paar van de makers van dit tijdschrift toch in eerste instantie in het maken van de gedrukte versie zijn geïnteresseerd. Dat is geen enkel probleem omdat anderen het juist leuk vinden met internet in de weer te zijn. En het betekent ook niet dat die liefhebbers van drukwerk complete digibeten zijn, maar het heeft soms wel een enigszins eenzijdige gerichtheid op boeken en tijdschriften tot gevolg.

Toen de hoofdredacteur mij onlangs vroeg of ik weer eens een boek met aantrekkelijke jongens wilde bespreken, heb ik daarom, enigszins plagerig, ontkennend geantwoord. Niet omdat het boek me niet aanstond, integendeel, het waren geile kanjers die mooi waren gefotografeerd. (Als hij had aangedrongen zou ik ook zeker overstag zijn gegaan.)Maar ik had net de vorige avond weer eens lekker zitten googleën en het leek me aardig ditmaal eens een website onder de aandacht te brengen. We leven tenslotte in de gedigitaliseerde eenentwintigste eeuw. Gelukkig ging hij meteen akkoord: “Dat boek kan later wel een keer.”

En hij gaf volmondig toe dat internet voor steeds meer mensen niet alleen een bron van informatie maar ook van ontspanning is. En als je kijkt naar de langzame afname van het aantal erotische mannentijdschriften, zou je bovendien kunnen constateren dat steeds meer nichten ook het materiaal voor hun geile fantasieën aan internet ontlenen.Misschien dat ik bij een volgende gelegenheid nog eens uitweid over de obstakels die zich voordoen bij het zoeken naar vieze plaatjes via Google, maar in dit geval heeft dat geen zin omdat ik op de klassieke wijze op de website www.Boy.CheekyNature.com opmerkzaam werd gemaakt, namelijk door een bericht in het Australische tijdschrift DNA.

Boy.CheekyNature.com is een Australisch bedrijf dat specifiek op de homomarkt gerichte zwemkleding maakt, die dan ook zo is ontworpen dat als je je erin op het strand of op de dansvloer begeeft, de omstanders ongetwijfeld kwijlend staan te gluren.

Australië heeft in onze kringen een grote faam opgebouwd door de lifesavers en de opmerkelijke manier waarop ze hun zwembroek over hun billen oprollen. De ontwerpers van Boy.CheekyNature.com hebben hun inspiratie echter opgedaan op de stranden van zuid-Europa en Latijns-Amerika, waar uiterst minuscule zwemslips nog steeds favoriet zijn.Hoe heel anders is dat helaas in ons deel van Europa en in de Verenigde Staten, waar strandbezoekers tegenwoordig zulke wijde strandtenten aantrekken, dat alles wordt verhuld.

Dit kun je zeker niet zeggen van de zwemslips van Boy.CheekyNature.com, die onder de juiste condities eigenlijk alles onthullen. Om een perfecte pasvorm te garanderen hebben de slips zelfs schuifgespjes op de heupen. Het is dus mode, maar wel uiterst sexy.

En dat is precies de bedoeling van ontwerper Kevin Heisner, die tegenover DNA verklaarde: “Omdat ik tijd heb doorgebracht in de gay party scene, ben ik ervan overtuigd dat deze ontwerpen de jongens zullen bevredigen die ervan houden op het strand te spelen... of waar ze dat nog meer kunnen doen.”

De website is duidelijk opgezet met het doel ook jongens die zich niet zo snel in deze niemendalletjes zullen blootgeven een zekere mate van bevrediging te schenken.De kleding wordt namelijk getoond door de 23-jarige body-builder Josh en de 22-jarige tweeling Nick en Nathan. De laatstgenoemde is werkzaam als lifesaver en iedereen zou wel door deze gozer uit de branding gedragen willen worden.

Om de aantrekkelijkheid van de website te vergroten is er bovendien een reeks foto’s opgenomen die de fotoshoots documenteren en die een nog iets ondeugender karakter hebben.

Tenslotte krijgen degenen die een bestelling plaatsen toegang tot de afdeling “Zipped.” Zo ver ben ik niet gekomen, maar het vergt weinig fantasie om te bedenken wat voor heerlijks achter die rits verborgen zit.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klikCommentaar:
Re: Portfolio - ’t Is genieten met de jongens van www.Boy.CheekyNature.com-


Reactie van wheely dd. 21 november 2005
i love to give my view on this

keep up th good works ,after all ,there an ointment for y eyes ;-)
grtz whhely


GERELATEERDMEER VAN JULIEN BEYLEMEEST GELEZEN VAN JULIEN BEYLE

Portfolio - ’t Is genieten met de jongens van www.Boy.CheekyNature.com

Julien Beyle, in Films & boeken op 23 november 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media