Back to Top
Zondag 15 Sep
86352 users - nu online: 991 people
86352 users - nu online: 991 people login
     

Adverteren : Amsterdam Gay Map

  Adverteren op de Amsterdam Gay Map
kan slechts 1x per jaar
De Amsterdam Gay Map sluit over 170 dagen, op 2 maart 2020

Het meest succesvolle medium om in één keer de Amsterdamse gay toeristen te bereiken. Met de Absurde print-run van 100.000 stuks bereikt u ze in één keer. Ook bestaat er inmiddels een eigen KLM-versie.

Als u de gay toerist optimaal wilt bereiken kunt u de Amsterdam Gay Map niet missen. De Amsterdam Gay Map verschijnt één maal per jaar rond Koningsdag.

2020 info is uiterlijk 1 februari 2020 beschikbaar
als u ons mailt zorgen wij dat u de informatie bij verschijning tijdig ontvangt

Een kaart maken is niet het meest ingewikkelde, het is met name onze koppeling met het sinds 1995 gevestigde gayamsterdam.nl|.com die zich volledig richt op toerisme en evenementen & activiteiten/ What's on, en onze extreem intensieve, en soms zelfs wekelijkse distributie, die de Amsterdam Gay Map juist zo effectief maakt. De logistieke organisatie van de Amsterdam Gay Map is essentieel in haar bereik.

Als je de Amsterdam Gay Map combineert met ons maandelijkse magazine Gay News ®, en dat kan nu extra voordelig, heb je in 1x alle gay print media in de stad.

direct naar boekings- en prijsinformatieEnglish Info Package


De Amsterdam Gay Map ™ in het kort:

   is een gevestigde gay publicatie, u weet wat u krijgt
   heeft een netto verspreide oplage van maar liefst 100.000 exemplaren
   is gratis verkrijgbaar in alle gay(-vriendelijke) zaken in Amsterdam, en is tevens verkrijgbaar bij veel souvenierwinkels, en o.a. bij de VVV en in de grotere hotels.
   verschijnt slechts één keer per jaar
   u kunt ca. 50% op uw advertentiekosten besparen als u adverteren combineert met adverteren in Gay News magazine, Nederland's enige gay monthly.

1x per jaar
De Amsterdam Gay Map
sluit over 170 dagen
Eerst komende, 24e editie, 2019/ '20 sluit op 2 maart 2020,
wees er tijdig bij, de eerst volgende mogelijkheid is pas in april 2020
     jaarlijks, sinds 1997Algemene Informatie Amsterdam Gay Map

Circulatie: 100.000 !

De Amsterdam Gay Map verscheen voor het eerst begin 1997. Hoewel het vrijwel in niets meer lijkt op de eerste publicatie, zie je tegenwoordig elke gay toerist in Amsterdam ermee lopen.

Desondanks, of misschien wel, juist daarom houden we de advertentie tarieven aantrekkelijk, opdat het voor een ieder betaalbaar is en blijft. De Amsterdam Gay Map wordt gratis verspreid, en is voor veel toeristen de fysieke vorm van Gay Amsterdam (www.gayamsterdam.com), wat blijkens onderzoek i.o.v. de Gemeente Amsterdam door ca. 50% van de gay bezoekende toeristen wordt geraadpleegd. Omdat Gay Amsterdam al sinds 1995 een betrouwbare bron van informatie is, beschouwen ze de Gay Map, net als Gay Amsterdam, als een waardevolle bron van informatie. Ze weten ook dat elk jaar weer hun feedback erin wordt verwerkt.
   De Amsterdam Gay Map biedt niet alleen advertenties aan haar lezer, maar tevens een uitgebreid, rijk geillustreerd wegwijs-in-amsterdam met handige tips.

De Amsterdam Gay Map verschijnt slechts één keer per jaar; wilt u hierin adverteren, geeft u dan uiterlijk 2 maart 2020 uw advertentie op.

Alle advertentie informatie vindt u hieronder in pdf files. Mocht u vragen hebben, emailt u ons dan even op sales @ gaynews.nl of gebruik ons feedback formulier. We zijn u graag van dienst. Even bellen kan natuurlijk ook: 020- 679 15 56 #1 #1 (13-18u).

Doelgroep & Bereik
Beperkte beschikbaarheid!
Averteren op de Amsterdam Gay Map kan slechts 1 x per jaar. Omdat de ruimte beperkt is geldt vol=vol, dus wees op tijd om teleurstelling te voorkomen. U kunt van onderstaande formulieren gebruik maken, of ons gewoon even emailen op sales@gaynews.nl met uw wensen. Heeft u nog vragen? Emailt u ons dan, wij helpen u graag verder.
   
o.a. te vinden op de 9e editie

Eerst komende editie van de Amsterdam Gay Map verschijnt rond april 2020, de advertentie info komt eind februari beschikbaar. Tussentijds wordt door ons GEEN editie uitgegeven. De Amsterdam Gay Map verschijnt niet tijdens Pride maar jaarlijks in april.

Advertentie info
Amsterdam Gay Map 2020/'21
niet-Gay News adverteerders

info beschikbaar begin 2020

Advertentie info
Amsterdam Gay Map 2020/'21
Gay News adverteerders
(kostprijs)

info beschikbaar begin 2020


voorwaarden, juridisch

De Amsterdam Gay Map is, zoals geoordeeld door zowel de Rechtbank èn het Hof, een uniek beschermd werk in de zin van de auteurswet, welke zeer strikt door ons wordt gehandhaafd. Acceptatie is afhankelijk van acceptatie door uitgever.

Let op! waarschuwing illegale wederverkoop! je kunt je advertentie voor de Amsterdam Gay Map direct zelf aan ons opgeven; je profiteert dan ook direct zelf van het meest voordelige tarief. Trap niet in eventuele verkopers die zeggen advertenties voor de Amsterdam Gay Map te verkopen, wij werken niet met wederverkopers of acquisiteurs, alleen direct met individuele adverteerders; combinatie inkopen zijn dan ook niet mogelijk.


bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren